12.08.2016 — 14:39

Візуалізація напрацювань бренду Хмельницької області

Варіант№1

В основу візуальної айдентики позиціонування “Перехрестя стихій та історій” покладено окружності, що символізують все те цікаве, що має Хмельниччина – це природа, водойми та сонце і тепло землі, які отримає кожен, хто навідається у чарівні землі Хмельниччини. Також у побудову знаку закладене технічне виконання в стилі веселки, як світлого, радісного та доброго символу. Стиль насичений, кольоровий, використовуватиме елементи окружностей, з яких побудовано графічний знак.

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_10

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_11

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_14

 

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_12

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_13

Варіант № 2

Графічний знак – самобутній. Водночас, сучасний та аутентичний, як для Хмельниччини, оскільки будова графічної частини та її вигляд є відображенням стилістики та виконання узорів, якими прикрашали вишиванки саме на Хмельниччині, і цим він додатково поєднаний з місцевістю.

Легкі та цікаві кольори доповнюють цей узор, розповідаючи про багатогранність та різнобарвність Хмельниччини.

Стиль має будуватися на використанні кольорових елементів знаку, як тих, що створюють автентичні патерни та її поєднання.

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_20

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_21

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_23

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_24

Варіант № 3

Класичний гербовий варіант. Таку стилістику та подачу знаку використовують у Старому світі для орендування старих Європейських міст.

Стиль – лаконічний, з відсиланням до історії. Але виконаний у сучасній стилістиці. На гербі ми маємо лаконічно зображені цікавинки Хмельниччини – замок, як уособлення замків, фортифікацій та старовинних маєтків; воду, як уособлення Дністру та багатьох невеликих річок та водоспадів; зелені пагорби як уособлення природи, її краси, зелені, та печер, які існують в цих пагорбах.

Знак простий, прямо пов’язаний з Хмельницькою областю.

Стиль будуватиметься на графічних піктограмах для цікавих місць, простих та яскравих кольорах та чистих лініях.

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_30

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_31

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_32

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_33

Варіант№4

Найсучасніший з усіх варіантів. Динамічний та яскравий. Цей знак уособлює перші дві літери ХМельниччини. одночасно, елементи,з яких побудована буква “Х” є двома серцями, які перехрещуються, що символізує поєднання зелені природи,її багатства, та краси із серцями людей, які тут живуть. Така стилістика зараз дуже популярна у світі,бо дозволяє урізноманітнити весь стиль. Тобто, залишаючи ці прості форми, ми можемо бути наповнені патерном, узором, фотографією таким чином, щоб максимально передати потрібну емоцію саме тут і саме зараз.

Стиль формуватиметься за допомогою елементів знаку, форми та їх яскравого наповнення.

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_39

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_40

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_41

BMT_branding_khmelnicky_region1_Page_42