25.02.2021 — 17:06

Сергій Тюрін та Володимир Білик відвідали ТОВ «НВК «Екофарм»

24 лютого на запрошення ТОВ «НВК «Екофарм» та Спілки українських підприємців заступники голови ОДА Сергій Тюрін та Володимир Білик ознайомилися з роботою підприємства. Захід відбувся в рамках серії зустрічей з представниками регіонального бізнесу зініційованих головою ОДА Сергієм Гамалієм.

Екскурсію підприємством  для учасників заходу провів засновник та президент ТОВ «НВК «Екофарм» Анатолій Новик. Також він продемонстрував власну науково-виробничу лабораторію компанії, яка оснащена сучасним обладнанням провідних світових брендів та дозволяє виконувати всі поставлені завдання на високому технологічному рівні.

За словами Анатолія Новика, науково-виробнича компанія «Екофарм» в основі своєї діяльності забезпечує розробку, виробництво та просування на фармацевтичний ринок лікарських засобів з екологічно чистої рослинної сировини та інших природних джерел.

В ході спілкування з учасниками заходу Сергій Тюрін наголосив на чіткій позиції захисту та допомоги місцевим підприємцям з боку обласної влади.

“Хочу подякувати за те, що Хмельниччина сьогодні має таке сучасне та велике підприємство, яке забезпечує роботою дійсно професійний колектив. Саме ті, хто палко люблять та вірить у свою справу, можуть створити подібне та бути лідером серед конкурентів. Лише спільними зусиллями влади та бізнесу ми зможемо вивести наш регіон на рівень економічного процвітання та забезпечити мешканцям високий рівень життя,” – сказав Сергій Григорович.