19.03.2021 — 09:20

Чергові здобутки наших спортсменів

Традиційний турнір з кульової стрільби, присвячений пам’яті генерала УПА Романа Шухевича, проходив з 12 по 18 березня у м. Хмельницький. Цього разу змагання були найбільш представницькими за всю історію турніру, оскільки за нагороди боролись спортсмени з Хмельницького, Львова, Вінниці, Кам’янець-Подільського, Кривого Рогу, Чернігова, Івано-Франківська.

Серед учасників –  чемпіони України, Європи та світу. У програму змагань було включено 2 вправи зі стрільби з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені: ГП-12 (30 пострілів повільного бігу, коли на постріл по мішені, що біжить, спортсмен має 5 секунд, плюс 30 пострілів швидкого бігу – 2.5 секунди) та ГП-11а (20 повільного та 20 швидкого бігу, але у змішаному порядку).

Відзначились хмельничани, майстри спорту України міжнародного класу Ігор Кізима, який став переможцем у двох вправах серед чоловіків, Крістіна Гілевич – ГП-12 та Маргарита Тарканій – ГП-11а – серед жінок. Також у Крістіни друге місце у вправі ГП-11а. Двічі призерами стали майстри спорту України міжнародного класу Денис Баблюк з Хмельницького та Роман Товстоп’ят з Кривого Рогу, призерками –  майстри спорту з Вінниці Анастасія Жученко та Марія Моїсеєнко.