23.04.2021 — 10:32

Відбулось засідання Комісії з відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

22 квітня під головуванням директора Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу ОДА Олега Омелянюка відбулось засідання Комісії обласної державної адміністрації з відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок по відбору суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки трьох земельних ділянок, розташованих у м. Старокостянтинів, за межами населених пунктів Полонської міської ради Полонської ОТГ Шепетівського району та розташована за межами населених пунктів на території Олешинської ОТГ (Грузевицька сільська рада) Хмельницького району.

За результатами вивчення пакету документів про допуск претендентів до участі у конкурсному відборі із трьох претендентів, які подали документи – ПП «ЗАЦ «Карат», ТОВ «БІОЗ» та ТОВ «Оцінка.ЮА», через неповноту поданої конкурсної документації та неналежне її оформлення до участі у конкурсі допущено приватне підприємство «Земельно-аграрний центр «Карат».

Згідно вимог п. 29 Положення про конкурсний відбір суб`єктів оціночної діяльності для виконання робіт з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 28.12.2020р. №1016/2020-р., за наявності одного учасника конкурсу голова Комісії прийняв рішення, яке було підтримане членами Комісії, про проведення повторного конкурсу.

Підставою для проведення засідання Комісії було оприлюднення 31.03.2021р. на вебсайті Хмельницької обласної державної адміністрації оголошення про проведення вищезазначеного конкурсу.